Zeitgeist in Romania

The movie

Later Edit [ si ultimu zeitgeist e o porcarie de lung metraj ]

 

Zeitgeist, The Movie – Remastered / Final Edition

The community

“Dragi prieteni

Prin acest mesaj dorim sa va informam ca Miscarea Zeitgeist Romania a luat amploare intr-o forma unificata si organizata.

Curent sunt grupuri de oameni care se intalnesc, discuta despre miscare si organizeaza mici proiecte pentru a promova miscarea. De asemenea exista un grup oficial care se intalneste in persoana si pe Internet (TeamSpeak3, forum si Yahoo Messenger, etc.).

In acest moment exista site-ul oficial al Chapter-ului romanesc al Miscarii Zeitgeist, au fost organizate proiecte de mica amploare, cum ar fi traducerea in romana a informatiilor prezente pe site-ul miscarii, a blogtalkradio, ghidul activistului, etc. si are planificate alte proiecte legate de raspandirea informatiilor si de promovare a miscarii. Ne propunem sa trimitem newsletter cel putin o data pe luna tuturor membrilor inscrisi in TZM pentru o mai buna comunicare la nivel national si international cat si pentru coordonarea tuturor chapterelor. Primul chapter oficial la nivel national a fost deja infiintat in Bucuresti.
Mentionam ca termenul de chapter inseamna un grup de oameni care au site si care se intalnesc regulat pentru a discuta si a organiza proiecte legate de promovarea TZM.

Simplul gest de a va introduce adresa de e-mail pe site-ul TZM semnifica faptul ca sunteti simpatizanti/membrii ai miscarii. Daca doriti sa va implicati, va invitam sa participati la discutiile noastre si la activitatile de promvare a miscarii intr-un mod unificat si organizat. Pentru a ajunge la siteul Chapter-ului romanesc, din prima pagina a www.thezeitgeistmovement.com dati click pe Romania sau direct la adresele tzm.ro.org sau ro.zeitgeist-movement.com . Aici veti gasi informatii relevante, alaturi de stiri si proiecte ale miscarii din Romania. Puteti afla cum sa intrati in contact cu alti membri ai miscarii din Romania si din intreaga lume.
Pentru a afla mai multe despre intalnirile membrilor TZM din Bucuresti, vizitati sectiunea “Stiri” de pe site-ul oficial. Daca doriti sa ajutati cu proiecte active, sau sa initiati propriile proiecte, activitatea tuturor in comun va fi mult mai eficace decat activitatea fiecarui individ.

Vineri 15 Ianuarie la ora 19:00 va avea loc intrunirea pe TeamSpeak 3 (un program de Voice Chat in Internet) in canalul Languages>Romana. Scopul intrunirii va fi unul introductiv si de acomodare cu mediul de comunicare. Ordinea de zi va avea un singur punct: Discutii libere pe orice tema. Oricine poate participa atata timp cat se pastreaza limitele bunului simt. Urmatoare intrunire oficiala pe Teamspeak, care va avea o ordine de zi, va fi anuntata ulterior.

Pe 5 februarie va avea loc urmatoarea intrunirea in “persoana” a membrilor TZM in Bucuresti, urmariti sectiunea Stiri a site-ul

2 thoughts on “Zeitgeist in Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.