Cariere MMS

Oportunitati de angajare

Pentru noi componența echipei este deosebit de importantă. Din acest motiv suntem deschisi la a primi in echipa noastra noi membri care sa ne impartaseasca viziunea si sa doreasca sa participe activ la cresterea dezvoltarea economica inclusiv prin cresterea gradului de absorbtie a fondurilor nerambursabile pentru Romania.

Pentru a putea aplica pentru un post de consultant, expert sau manager de proiect în cadrul MMS CONSULTANTA trebuie sa ne transmiteți o Scrioare de Intenție pe adresa office.ascon@gmail.com cu subiectul Cariera.
La aceasta va rugam sa atasati un Curriculum Vitae care sa ateste experiența, impreună cu copii dupa diplomele de studiu si orice document relevant pentru pozitia pentru care aplicati cum ar fi scrisoare de recomandare, atestat/certificare profesionala interna sau internationala.

Aplicațiile vor fi evaluate, iar candidații care corespund profilului căutat vor fi invitați la sediul firmei în vederea unui interviu.
Va asiguram ca vom trata cu maxima confidentialitate candidatura dvs.

Programe de internship

Intotdeauna vom pune accent pe dezvoltarea capacitatilor si a aptitudinilor practice a tinerilor care doresc sa lucreze sau doresc o oportunitate de cariera alaturi de noi. În consecinta, suntem deschisi la colaborari de tip internship in vederea formarii sau specializarii pe domeniul accesarii si gestionarii fondurilor nerambursabile.

Aceste programe sunt destinate studentilor, masteranzilor sau doctoranzilor, iar internii vor avea posibilitatea de a lucra pe baza unui program prestabilit alaturi de echipa noastra la proiecte reale aflate în desfasurare.

Pentru inscriere va transmiteți o Scrioare de Intenție pe adresa office.ascon@gmail.com cu subiectul Internship impreuna cu CV-ul si o recomandare din partea unui profesorului coordonator si/sau un document care sa ateste statutul dvs. de student.

Constituie avantaj certificarile ANC/CNFPA, programele de internship,  implicarea in cadrul unei organizatii non-guvernamentale, de studenti sau participarea in cadrul programelor europene precum Tineret in Actiune.

Oportunitati Practica 2016 – Asistent Manager de Proiect

Cum ne dorim sa fiti?
– persoana serioasa si disciplinata, punctuala, comunicativa, vesela
– disponibilitate de a participa la conferinte, intalniri de afaceri

Ce trebuie sa faceti?
– sa trimiteti email-uri, sa raspundeti la telefon, sa cunoasteti word, excel si power point
– sa construiti baza de date, sa actualizati agenda saptamanala si lunara
– sa navigati pe internet, sa stati de vorba cu prietenii pe Facebook, Linkedin
– sa organizati evenimente pe Facebook, Linkedin
– veti fi moderator / prezentator la evenimente
– realizati studii de marketing online, analiza si statistici pentru a identifica nevoile clientilor,
– elaborati strategia de promovare a firmei si a proiectelor
– sa organizati logistica evenimentelor (tot ce trebuie planificat si realizat in cadrul evenimentului)

Ce veti obtine?
– participati la cursuri si evenimente gratuit
– conform legii, stagiul de practica nu este remunerat si este efectua in baza unui contract de voluntariat; Vor avea prioritate tinerii cu varsta cuprinsa intre 19-30 de ani
– stagiul de voluntariat va fi de 3 luni
– dobandirea de experienta practica in domeniile voastre de interes
– posibilitatea echivalarii ca practica universitara sau ca experienta relevanta in CV
– eliberarea unei scrisori de recomandare la finalul stagiului sau si pe parcurs
– prioritate de participare la proiectele educationale si mobilitatile europene ale firmei
– posibilitatea de networking cu colegi sau reprezentanti ai organizatiilor partenere
– program flexibil, multe activitati putand fi derulate la distanta
– posibilitatea de a participa la scrierea de proiecte cu finantare europeana, iar daca vor fi aprobate, de a face parte din echipa de implementare (cu rol de voluntar, colaborator, expert sau angajat).

Pentru inscriere trimite-ne un email  cu C.V.-ul tau pe adresa office.ascon@gmail.com cu subiectul Practica Manager de Proiect

Veti fi contactati numai daca ati fost selectati.