Cursuri Leadership

10151811_10152291218385040_209031694_n

Gratis sau gratuit nu exista. Orice are un pret – chiar si daca e vorba doar de timp investit in o anumita cauza sau un anumit domeniu…

Dragi cititori spontani ,

Ma bucur k ma vizitati. Stiu k v-am cam ignorat in general insa dat fiind ca ati ajuns pe aceasta pagina vreau sa va fac o oferta

Mi-am propus k pe viitor sa organizez cateva sesiuni pe leadership. Puteti sa le spuneti training-uri/seminarii/work-shop-uri .. momentan nu stiu formatul si cred ca cel mai bine este sa fie stabilit la fata locului.

Va ofer un “vouncer” pentru a participa freee la o prima sesiune  impreuna cu cateva minute, ore, zile din timpul meu pentru a trata orice problema aveti in acest domeniu – daca va confruntati cu o problema personala, profesiona, in echipa, compania sau organizatia voastra.

Nu exista nici un cost financiar pentru voi. Odata ce sunt intrunite destule cereri k sa creem un grup putem stabili impreuna ce-a mai buna formula pentru a ne reuni.

Ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti?

https://www.facebook.com/generatia21

Vizitati pagina de ma sus si sper sa o si urmariti si sa interactionati cu ea.

Da, aceasta initiativa e ceva asemanator cu MVP, insa eu nu vad un viitor in care leadership-ul personal nu se rezuma la MLM-uri si vanzari de musetel, cosmetice sau orice alte prostii care nu se vand altfel [ aici intra si asigurarile sau instrumentele financiare de “economisire” ]… ce fac mlm-istii nu are legatura cu leadership-ul – e strict sales si sales by referal [ lucru mult mai usor de obtinut online – deci acest model de business e in general depasit.

Revenind la leadership – un leader are viziune, capacitate de discernamant, e capabil sa inteleaga actiunile sale .. si, bineinteles, are cunostinte primare de economie 🙂 … istorie, cultura, filosofie si nu are o problema sa discute politica  … sau sa questioneze religia .. sau biserica, bisericile sau religile k intrumente de propaganda in beneficiul celor care le dirijeaza..

Anyway, discutam despre ce aveti voi nevoie si despre cum va arata viitorul pe pagina de facebook

Trimiteti un mesaj @generatia21 si vorbim

; )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.