Democratia Directa – Sfarsitul actualei clase politice corupte!

Dincolo de Romania Partidelor Politice | Democratie Directa Acum !
Acesta nu este doar un slogan, nu este o lozinca, nu este un mesaj propagandist!

Studiati va rog cateva minute acest concept si veti observa ca este cea mai cool si reprezinta absolut cea mai corecta si inteligenta optiune politica, optiune care nu va va lasa prizonieri ai une clasei politice corupte inca 4 ani sau pana la urmatoarele alegeri ci va va REda dreptul legitim de a va exprima corect si democratic optiunile politice conform propriilor valori si/sau ideologii/doctrine politice, democratia directa avand de asemni in vedere si posibilitatea de a schimba oricare dintre decidentii alflati intr-o pozitie de autoritate deindata ce acestia nu mai exprima vointa poporului si/sau sunt suspectati de coruptie sau alte infractiuni.

Alternativa propusa de noi la actuala clasa politica este cea mai avansata forma de democratie participativa, o democratie directa care a mai fost posibila doar in vremea Greciei antice, o democratie adevarata care poate sa isi reintre acum in drepturi cu ajutorul tehnologiei.

Este timpul sa aducem democratia in secolul 21!

http://bit.ly/DemocratieDirectaAcum

Doar Schimbarea Clasei Politice nu este de ajuns!

Schimbarea trebuie sa fie una Sistemica! si sa ofere cetatenilor posibilitea de a schimba De indata! pe oricare din alesii care nu ii mai reprezinta si/sau este suspectat de fapte de coruptie.

https://www.facebook.com/groups/DemocratieDirecta/

Dragi romani, daca aveti ocazia sa urmariti la televiziunile regionale sau sa participati la sedintele de consilii locale si judetene veti observa cu stupoare ca la fiecare punct de pe ordinea de zi se mai voteaza o delapidare, un jaf, o afacere, un parandarat sau mai stiu eu ce smecherie prin care se evapora bugetele administratiilor – asta cu votul unanim al consilierilor prezenti, sau cu mici exceptii in care se mai abtine unu sau doi dat fiind probabil ca nu le-a convenit cum e impartita spaga

De asemeni, avand in vedere faptul ca in acest moment increderea romanilor in institutia parlamentului si in pardiele politice nu depaseste 8% putem afirma cu certitudine ca Actuala clasa politica NU ne reprezinta !

Daca doriti sa se schimbe cu adevarat lucrurile trebuie Schimbat Sistemul si eliminat Modul in care acesta Genereaza Coruptie – deci este imperativ ca cetatenii sa aibe posibilitatea de a-si Demite oricare din reprezentanti de indata ce considera ca nu acestia nu ii mai reprezinta.

Acest lucru se poate face prin o procedura numita RECALL si in cadrul unui sistem de exprimare a vointei populare denumit Democratie Directa, sistem care a devenit fezabil odata cu accesul pe scara larga la internet

Iportant!

Acest sistem – Democratie Directa poate functiona pentru inceput ca un sistem paralel de consultare civica pe temele de pe agenda publica si ulterior sa fie adoptat ca fiind un sistem legislativ legitim in cadrul uneia sau ambelor camere ale parlamentului.

De asemeni Democratia Directa ofera cetatenilor atat posibilitatea de a-si exprima vointa si/sau optiunile de vot in mod direct prin intermediul internetului si a dispozitivelor mobile, cat si posibilitatea de a-si incredinta dreptul de vot unui reprezentant sau unei formatiuni politice atunci cand din un motiv sau altul nu doresc sau nu pot sa isi exprime opinia pe un anumit subiect, la fel ca in democratia reprezentativa.

Democratie Directa

___________________________

Toate detaliile despre Democratia Directa si implementarea ei in Romania se gasesc aici http://www.democratiedirecta.com/
si aici

Articole


___________________________

ACUM este timpul pentru O Noua Clasa Politica !!! iar oamenii care trebuie sa formeze aceasta Noua Clasa Poltica nu sunt niste extrateresti si nu, nu vor cadea din cer peste noapte ca sa fie primiti cu lauri precum mesia…. Trebuie doar sa realizam ca Noi, da NOI suntem acesti oameni care vor sa constitui Noua Clasa Politica!

Pentru schimbarea clasei actulalei politice cu una legitima si cu adevara reprezentative pentru poporul roman sa aibe loc va trebui sa convenim si sa punem la punct si sa adoptam in mod legitim un sistem democratic prin care liderii si reprentantii nosti sa fie desemnati cu o maxima legitimitate.

Va invit asadar sa dezbatem acest nou sistem pe grupul Democratie Directa Romania si impreuna sa facem aceasta schimbare absolut necesara pentru statul, natiunea si poporul roman
https://www.facebook.com/groups/DemocratieDirecta/

De asemeni

1. Puteti gasi pe facebook grupuri de actiune locala pentru fiecare localitate de numite Democratie Directa + Nume localitate – va puteti implica in dezbaterile de pe acestea.

2. Daca doriti sa sustineti   Democratia Directa Romania inregistrati-va aici:
https://bit.ly/ipdcnp2021
– da exista mai multe partide, formatiuni politice, organizatii sau grupuri civice care sustin Democratia Directa. In acest moment cred insa ca cel mai corect este sa ii promovam si sustine pe cei care au adus conceptul in Romania, si in masura in care pe viitor se va organiza o uniune/platforma politica a tuturor FORTELOR [cum spun oamenii politici] care sustin Democratia Directa o vom sustine pe aceasta

3. In acest moment se lucreaza la platforma pentru dezbatere si vot online, daca  considerati ca puteti contribui la aceasta si doriti sa participati la dezvotarea ei trimiteti-mi un e-mail la bmandru@yahoo.com

_________________________

Democratia Directa – Sfarsitul actualei clase politice corupte!

Pentru a face aceasta schimbare este nevoie contributia fiecaruia dintre noi

Eu nu va promit nimic! Vreau doar ca poporul sa isi recapete dreptul legitim de a-si decide singur viitorul!

Please Share!
We are the ones we have been waiting for !

NIHIL SINE DEO!


12360274_930628250363360_2387258895402506732_n

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.