Servicii de Asistenta si Consultanta in domeniul accesarii de Finantari Nerambursabile.

Fie ca vorbim despre Fonduri Europene, Granturi sau Programe Guvernamentale va oferim asistenta in identificarea celei mai bune linii de finantare potrivita pentru cerintele dvs. precum si pe tot parcursul intocmirii documentatii pentru accesarea fondurilor si ulterior in implementarea proiectelor.

Serviciile de asistenta si consultanta oferite de noi au ca punct de plecare selectarea celui mai bun program sau linie de finantare, evaluarea criteriilor de eligibilitate sau a procedurilor pentru accesarea acestora.

Pentru inceput trebuie sa avem o discutie initiala privind principalele aspecte particulare ale planului de afaceri sau proiectului dvs., iar in urma acesteia vom putea face o analiza initiala privind fezabilitatea proiectului sau planului de afaceri avut in vedere si sa va trimitem o oferta completa si personalizata cu etapele sau pasii de urmat pentru obtinerea finantarii si serviciile pe care vi le putem oferi pentru a veni in sprijinul dvs.

Onorariul practicat de noi este de 100 RON/ora pentru aceasta prima etapa descrisa mai sus, aceasta constand in analiza documentelor dvs. in calitate de solicitant si avand o durata intre 1-5 ore in functie de volumul documentelor si/sau a tuturor aspectelor ce trebuiesc avute in vedere.

Daca in urma primirii ofertei noastre impreuna cu analiza initiala privind fezabilitatea proiectului sau a planului de afaceri va decideti sa contractati serviciile noastre de asistenta si consultanta pentru accesarea programelor nerambursabile, atunci onorariul initial se va deduce din onorariul total pentru serviciile de consultanta aferent proiectului sau proiectelelor cu care veti aplica spre finantare.

Serviciile de asistenta si consultanta pe care le oferim constau in intocmirea documentatiei 100% precum si asistenta in comunicarea cu autoritatile si/sau finantatorul pe tot parcursul proiectului si al procesului de aplicare incepand de la semnarea contractului cu noi ca si consultant pana la finalizarea tuturor procedurilor ce tin de dvs. ca beneficiar al finantarii.

Onorariul practicat de noi pentru serviciile de asistenta si consultanta se incadreaza in limitele stabilite ca si cheltuieli eligibile in carul fiecarui program respectiv intre 2 si 10% din valuarea finantarii, acestea fiind de asemeni nerambursabile in aceeasi masura ca si celelalte cheltuieli eligibile.

Pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati.
Contact

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.