Consultanta Accesare Finantari Nerambursabile

Oferim Servicii de Asistenta si Consultanta in domeniul accesarii de Finantari Nerambursabile.

Bun venit!

Nu ezita sa ne contactezi daca esti interesat de:

1. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Organizatii Non-Guvernamentale
– daca reprezinti o Asociatie, Fundatie sau chiar un Grup de Initiativa fara personalitate juridica;

2. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru dezvoltarea sau extinderea unei afaceri prin intermediul programelor guvernamentale sau europene destinate IMM-urilor
– daca esti reprezentantul unei societati comerciale profitabila in ultimul an si cu minim 2 ani de activitate;

3. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Inceperea unei Afaceri
– daca ai deja un SRL-D, un Start-up sau te afli in randul Tinerilor Intreprinzatori care doresc acum sa isi inceapa drumul spre succes;

4. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Mediul Rural:
– daca ai in vedere:
– Investiții în exploatații agricole
– Prelucrarea produselor agricole
– Instalarea tinerilor fermieri: 50.000 Euro,100% bani europeni
– Dezvoltarea fermelor mici
– Crearea și dezvoltarea de activități neagricole;

5. Contractarea de servicii precum consultanta in managementul de proiect, proceduri de achizitii publice sau servicii financiar contabile in cadrul unui proiect
– daca ai deja un proiect in desfasurare si doresti sa lucrezi cu o echipa de profesionisti alaturi de tine.

Fie ca vorbim despre Fonduri Europene, Granturi sau Programe Guvernamentale va oferim asistenta si consultanta pentru identificarea celei mai potrivite linii de finantare pentru cerintele dvs., intocmirea corecta si completa a documentatei pentru accesarea fondurilor precum si pe tot parcursul implementarii proiectelor.

Serviciile de asistenta si consultanta oferite de noi au ca punct de plecare selectarea celui mai bun program sau linie de finantare, evaluarea criteriilor de eligibilitate sau a procedurilor pentru accesarea acestora.

Modul de lucru este urmatorul:

Pentru inceput avem o discutie initiala privind principalele aspecte particulare ale planului de afaceri sau proiectului dvs. pentru putea face o analiza privind fezabilitatea acestuia si oportunitatile de care puteti beneficia in prezent. In functie de aceasta urmeaza sa va facem o oferta completa si personalizata cu etapele si pasii de urmat pentru obtinerea finantarii impreuna cu serviciile pe care vi le putem oferi pentru a veni in sprijinul dvs.

Onorariul practicat de noi este de 100 RON/ora pentru aceasta prima etapa descrisa mai sus si poate varia intre 1 si 5 ore in functie de volumul documentelor si/sau a tuturor aspectelor ce trebuiesc avute in vedere.

Daca contractati serviciile noastre de asistenta si consultanta pentru accesarea programelor nerambursabile atunci si acest onorariul initial se va deduce din onorariul total pentru serviciile de consultanta aferent proiectului sau proiectelelor cu care veti aplica spre finantare.

Serviciile de asistenta si consultanta pe care le oferim constau in identificare si indrumarea catre cea mai avantajoasa si/sau accesibila linie de finantare, asistenta pentru intocmirea completa si corecta a documentatiei de proiect, precum si asistenta in comunicarea cu autoritatile si/sau finantatorul pe tot procesului de aplicare si/sau desfasurarii proiectului incepand de la semnarea contractului cu noi ca si consultant pana la finalizarea tuturor procedurilor ce tin de dvs. ca beneficiar al finantarii.

Important:

Pentru a depune un proiect spre finantare trebuie sa aveti intocmite din timp atat planul de afacer/devizul investitii cat si toate celelalte documente justificative care sa ateste atat eligibilitatea dvs. ca si solicitant cat si a proiectului. Va recomandam asadar sa apelati  din timp la serviciile noastre pentru a nu ajunge in situatia de a nu putea depune un proiect eligibil si cu sanse mari de succes din lipsa de timp.

In general cheltuielile cu serviciile de asistenta si consultanta sunt singurele cheltuieli eligibile care pot fi contractate inainte de inceperea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile.

Serviciile de consultanta sunt de asemeni finantate neramburabil in cadrul unui proiect aprobat in aceeasi masura ca si celelalte cheltuieli eligibile.

Sediul nostru este in Galati insa puteti apela cu incredere la servicile noastre si daca sunteti din alte judete apropiate sau implementarea proiectelor se va face in aceasta regiune.

Pentru orice informatii nu ezitati sa contactati Departamentul de Asistenta si Consultanta:
office.ascon@gmail.com
Tel: 0722 409 556

Sau completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

Rapid Contact Form