Consultanta Accesare Finantari Nerambursabile

Oferim Servicii de Asistenta si Consultanta in domeniul accesarii de Finantari Nerambursabile.

Bun venit!

Echipa noastra de consultanti va ofera urmatoarele servicii:

 • intocmire proiecte viabile, eligibile pentru a primi finantare nerambrusabila  din fondurile nerambursabile/structurale
 • intocmirea planului de afaceri, a studiului de (pre)fezabilitate, a proiectului tehnic
 • definirea posibilitatilor/surselor optime de finantare/cofinantare
 • analiza eligibilitatii clientului in vederea accesarii fondurilor nerambursabile
 • analiza economico-financiara a situatiei clientului in vederea acesarii de finantare nerambursabila
 • analiza solicitarilor clientului, identificarea nevoilor sale, in scopul atingerii tuturor obiectivelor propuse
 • elaborarea documentatiei atat in ceea ce priveste accesarea finantarii prin fondurile structurale cat si in ceea ce priveste finantarea prin creditare
 • completarea si justificarea corespunzatoare a cererii de finantare nerambursabila
 • prezentarea si sustinerea clientului in fata institutiilor financiare
 • negocierea cu institutiile financiar-bancare, in vederea obtinerii conditiilor optime pentru client in ceea ce priveste partea de creditare
 • analiza de marketing
 • alte servicii personalizate, in concordanta cu specificul companiei clientului, cu nevoile si asteptarile acestuia in domeniul finantarii.
 • consultanta economica pe perioada implementarii fondului nerambursabil ( finantare nerambursabila) , management de proiect;
 • asistenta pentru semnarea contractului cu institutia finantatoare;
 • organizarea procedurilor de achizitii si intocmirea dosarelor de achizitii;
 • monitorizarea achizitiilor si intocmirea cererilor de plata.

Nu ezita sa ne contactezi daca esti interesat de:

1. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Organizatii Non-Guvernamentale
– daca reprezinti o Asociatie, Fundatie sau chiar un Grup de Initiativa fara personalitate juridica;

2. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru dezvoltarea sau extinderea unei afaceri prin intermediul programelor guvernamentale sau europene destinate IMM-urilor
– daca esti reprezentantul unei societati comerciale profitabila in ultimul an si cu minim 2 ani de activitate;

3. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Inceperea unei Afaceri
– daca ai deja un SRL-D, un Start-up sau te afli in randul Tinerilor Intreprinzatori care doresc acum sa isi inceapa drumul spre succes;

4. Accesarea de Finantari Nerabursabile pentru Mediul Rural:
– daca ai in vedere:
– Investiții în exploatații agricole
– Prelucrarea produselor agricole
– Instalarea tinerilor fermieri: 50.000 Euro,100% bani europeni
– Dezvoltarea fermelor mici
– Crearea și dezvoltarea de activități neagricole;

5. Contractarea de servicii precum consultanta in managementul de proiect, proceduri de achizitii publice sau servicii financiar contabile in cadrul unui proiect
– daca ai deja un proiect in desfasurare si doresti sa lucrezi cu o echipa de profesionisti alaturi de tine.

Fie ca vorbim despre Fonduri Europene, Granturi sau Programe Guvernamentale va oferim asistenta si consultanta pentru identificarea celei mai potrivite linii de finantare pentru cerintele dvs., intocmirea corecta si completa a documentatei pentru accesarea fondurilor precum si pe tot parcursul implementarii proiectelor.

Serviciile de asistenta si consultanta oferite de noi au ca punct de plecare selectarea celui mai bun program sau linie de finantare, evaluarea criteriilor de eligibilitate sau a procedurilor pentru accesarea acestora.

Modul de lucru este urmatorul:

Pentru inceput avem o discutie initiala privind principalele aspecte particulare ale planului de afaceri sau proiectului dvs. pentru putea face o analiza privind fezabilitatea acestuia si oportunitatile de care puteti beneficia in prezent. In functie de aceasta urmeaza sa va facem o oferta completa si personalizata cu etapele si pasii de urmat pentru obtinerea finantarii impreuna cu serviciile pe care vi le putem oferi pentru a veni in sprijinul dvs.

Onorariul practicat de noi este de 100 RON/ora pentru aceasta prima etapa descrisa mai sus si poate varia intre 1 si 5 ore in functie de volumul documentelor si/sau a tuturor aspectelor ce trebuiesc avute in vedere.

Daca contractati serviciile noastre de asistenta si consultanta pentru accesarea programelor nerambursabile atunci si acest onorariul initial se va deduce din onorariul total pentru serviciile de consultanta aferent proiectului sau proiectelelor cu care veti aplica spre finantare.

Serviciile de asistenta si consultanta pe care le oferim constau in identificare si indrumarea catre cea mai avantajoasa si/sau accesibila linie de finantare, asistenta pentru intocmirea completa si corecta a documentatiei de proiect, precum si asistenta in managementul de proiect si comunicarea cu autoritatile si/sau finantatorul pe tot procesului de aplicare sau al desfasurarii proiectului incepand de la semnarea contractului cu noi ca si consultant pana la finalizarea tuturor procedurilor ce tin de dvs. ca beneficiar al finantarii.

Prin serviciile de consultanță în managementul de proiect asigurăm clienților noștri derularea în condiții optime a proiectelor: încadrare în timp, buget și parametrii de calitate, respectarea ariei de acoperire dorite, planificarea corespunzătoare a etapelor conform mediului de lucru, constrângerilor și culturii organizaționale a acestora.  De asemenea, ne asigurăm și de identificarea punctelor cheie, de planificarea riguroasă a resurselor și monitorizarea respectării termenelor din cadrul proiectului.

Unul dintre atuurile nostre este relația de parteneriat pe care o dezvoltăm cu clienții noștri. Suntem alături de aceștia în toate etapele proiectului, de la inițiere, planificare și execuție, trecând prin monitorizare și control în desfășurarea proiectului, în vederea finalizarii cu succes a acestuia. Mai mult decât atât, ne asigurăm constant de reușita proiectelor noastre chiar și dupa finalizarea acestora.

Important:

Pentru a depune un proiect spre finantare trebuie sa aveti intocmite din timp atat planul de afaceri / devizul investitii cat si toate celelalte documente justificative care sa ateste atat eligibilitatea dvs. ca si solicitant cat si a proiectului.

Va recomandam asadar sa apelati  din timp la serviciile noastre pentru a nu ajunge in situatia de a nu putea depune un proiect eligibil si cu sanse mari de succes din lipsa de timp.

In general cheltuielile cu serviciile de asistenta si consultanta sunt singurele cheltuieli eligibile care pot fi contractate inainte de inceperea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile.

Serviciile de consultanta sunt de asemeni finantate neramburabil in cadrul unui proiect aprobat in aceeasi masura ca si celelalte cheltuieli eligibile.

Sediul nostru este in Galati insa puteti apela cu incredere la servicile noastre si daca sunteti din alte judete apropiate sau implementarea proiectelor se va face in aceasta regiune.

Pentru orice informatii nu ezitati sa contactati Departamentul de Asistenta si Consultanta:
finantari.nerambursabile.ue@gmail.com
Tel: 0722 409 556

Sau completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

Rapid Contact Form

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.