Tratamente Naturiste | Cojile de oua nu sunt de aruncat

Coaja de ou este sursa naturala de minerale și conține 90% calciu. Calciul este usor absorbit de corpul nostru, deoarece compoziția sa chimică este aproape identică dinți și oaselor a lui.

Dacă sunt consumate în cantități mai mari, calciu va nu numai scăpa de lipsa de calciusimptome, dar va împiedica, de asemenea, dezvoltarea osteoporozei , stimularea os îngust în producerea de celule sanguine și ajutor atunci când vine vorba de tratarea niveluri ridicate de colesterol si a tensiunii arteriale .

Coajă de ou conține, de asemenea, fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom și molibden. Prin urmare, mulți experți recomanda ouă coajă ca un supliment de calciu natural și foarte eficient.

Se recomandă să intre 1.5-3 grame de scoici zdrobite pe zi.

Aici sunt mai multe idei cu privire la modul de utilizare a coajă de ou și ce să le folosească pentru:

1. Consolidarea organismului și curatarea sângelui

Spălați 5 coji de ouă, le zdrobi bine și le-a pus în 3 litri de apă. Păstrați acest amestec in frigider timp de 7 zile înainte de al folosi ca o apă potabilă. Bea doi la trei pahare de acest amestec pe zi. Puteți adăuga suc de lamaie, dacă doriți să.

2. Glanda tiroidă

Ia 8 coji de ouă, spălați bine și să le zdrobească chiar mai bine. Se toarnă suc de 2 lamai peste cojile de ou zdrobite și se lasă în frigider timp de câteva zile. Când coajă va inmuia, se strecoara lichidul si se amesteca cu 1 litru de rachiu și 1 kg de miere. Lasă acest amestec stea încă timp de 7 zile înainte de al utiliza. Consuma o lingurita doua si patru ori pe zi, după mese.

3. Gastrită, ulcer

Piseaza unele coji de ouă. Alege unele utilizând vârful cuțitului. Această sumă de coji de ouă va fi suficient pentru tratarea acestor boli. Se amestecă cojile de ou zdrobite cu 2 linguri de suc de lamaie. Când coji va înmuia, se adaugă un decilitru de lapte cald. Consuma acest amestec de 2 ori pe zi pe stomacul gol dimineața și înainte de culcare seara.
Vezi mai multe la:

http://www.naturalhealthcareforyou.com/you-throw-away-egg-shells-after-reading-this-article-you-will-never-do-that-again/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.