You have the right to smoke ..

But take a look also at the convenient truth behind it !

[ comments in romanian – irrelevant bull shit .. no one reads it any way.. see the pictures ! ]

Ok, aceasta este una din cele mai bune prezentari despre ce inseamna efectele fumatului.

N-am nimic cu fumatori decat faptul k fumeaza, la fel cum n-am nimic cu prosti decat k sunt prosti (si mama prostilor e mereu gravida).. exemplele pot continua. 🙂

Ideea e k in multe state europene fumatul este interzis total in public, aceasta activitate de automutilare si degradare fizica, psihica si intelectuala se desfasoara in spatii bine delimitate rezervate exclusiv acestei indeletniciri.

Va recomand tuturor celor care doriti sa avem si in Romania o legislatie asemanatoare sa preluati aceasta prezentare pe blog si/sau social media si, de ce nu, sa o trimiteti chiar si reprezentantilor din legislativ.

Dak nu stiti cui , la adresa http://www.politico.ro/harta-politica/deputati-senatori/ gasiti o harta politica a romaniei cu cei pe care i-au votat la ultimele alegeri vecinii tai aia nesuferiti ( pariu k i-au votat numa de-ai draq k sa te faca pe tine sa te oftici ! )  .. bine, aici pedeleu e colorat mai expresiv asa.. in kkniu … da las k le sta bine k tare sunt de cacao si politic si prin simpatizanti ( e usor de demonstrat – vezi clipu’)  si prin cei din guvern .. Si totusi cred k pe cei din opozitie ar trebui sa ii convingem prima data k la cat de mult fumeaza pe holurile parlamentului in loc sa participe in plen au devenit in totalitate impotenti…evident, politic!

Pt ong-uri [ ozeneuri in perceptia comuna] – cred k am niste materiale pe lobby/advocacy publicate.. dak nu am sa mai public… oricum ma puteti contacta oricand dak cineva de la voi are chef si finantare pe vre-un proiect si finantare pt o campanie anti-tabaco.

Oricum, depinde de fiecare in parte daca se va lasa de fumat sau prefera k in timp sa obtina rezultate concrete de pe urma fumatului cum ar fi: un iq scazut, un eq praf, obezitate sau anemie [ depinde de metabolism 🙂 ], impotenta/infertilitate, cancer de toate felurile, chelie, dinti lipsa sau un zambet “minunat” , iar in cazul femeilor niste plozi mai retardati [si alcoolul ajuta la asta], handicapati sau cu deviatii sexuale si/sau de comportament.

Dragilor, tine numai de voi – Mult Succes!

Please reblog / retweet / share & post comments

Advertisements

2 thoughts on “You have the right to smoke ..

  1. Pt companiile din domeniu Tabaco – acest articol va disparea prin minune de pe blogul meu in schimbul unei atentii minine..de 4 zerouri 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s